Service
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Service

Kek06web

Kek op locatie

Bij zakelijke, sportieve of culturele evenementen nemen we graag ter plaatse al het werk uit handen. Bijvoorbeeld bij het printen van toegangskaarten, programmaboekjes, badges, consumptiebonnen, gastenlijsten, hand-outs van presentaties, etc.

Challenger-logo-1.TRANSPARANTpng
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Opmaak/dtp (zetwerk)

Aan de hand van uw wensen maken wij op maat een kaart, poster, flyers, boekje etc. We verliezen nooit het doel uit het oog en creëren iets met optimale balans tussen beeld en tekst. Digitaal en als print te gebruiken om uw boodschap goed over te brengen. Zo verzorgden we de opmaak en afwerking voor menukaarten van verschillende horecagelegenheden op Walcheren.

service concurent-01
Kek01web
Kek02web

Mailings

Op tijd een verzorgde mailing versturen? Bij ons kunt u terecht voor iedere gewenste mailing. Al jarenlang verzorgen wij mailings voor uiteenlopende organisaties. Voor het hele proces: printen, enveloppen adresseren, insteken en dichtplakken. Gaat het om grote aantallen of juist kleine aantallen? Wij beschikken over de juiste apparatuur en mensen om uw mailing uitstekend te verwerken en verzendklaar te maken.

service gors

Archiefvernietiging

Zo één keer in de zoveel tijd dient het archief weer eens opgeschoond te worden. Maar waar laat u dit materiaal op een verantwoorde manier? Steeds meer ondernemingen laten hun dossiers en ander archiefmateriaal op een vertrouwelijke wijze vernietigen. Voor sommige documenten is dit ook wettelijk verplicht. Kek kan alles voor u vertrouwelijk vernietigen.

swift-logo-transp
DSCN1218