Over ons
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,theme-bridge,bridge-core-2.5.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Over ons

Gors

Onze 700 medewerkers en ruim 300 vrijwilligers zetten zich met passie in voor de best mogelijke mensgerichte ondersteuning en zorg. Bij wonen, werken, leren, vrije tijd en behandelingen. Dat is mogelijk aan huis en op diverse locaties in Zeeland aan meer dan 800 kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of hersenletsel. Meer weten? Stuur ons een e-mail naar info@gors.nl, bel naar (0113) 273 333 of kijk op www.gors.nl.

logo kek

Kek

Kek is een leer-/werklocatie van Gors. Dé plek op Walcheren waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen deze achterstand “weg te werken”. In al deze activiteiten hebben medewerkers hun specialisatie en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Men leert werken in een zo normaal mogelijke arbeidsomgeving met als doel de kans op een reguliere baan te vergroten en de uiteindelijke stap naar het bedrijfsleven te verkleinen. Kortom werken aan en voor je toekomst!

ONS TEAM

DIMITRI ROELANDS

De Allrounder

NORA LINDNER

Onze Photoshop expert

MITCHEL SCHROEVERS

De papierversnipperaar

MANDY EGGINK

Onze Picto specialist

LENNARD VAN BELZEN

De Flyer deskundige

MARIEKE BIERMANS

Onze boekjes vakvrouw